ROCK MY GRILL

ROCK MY GRILL!

DOBER GRILL JE ŽELJA VSAKEGA ŽAR MOJSTRA!

ŽELIŠ MENJATI STAREGA ZA NOVEGA?

TO POLETJE JE LAHKO NOV, ROCK RADIO GRILL PRAV TVOJ!

KAJ MORAŠ NAREDITI?!?

KLIKNI na Facebook ali Instagram Rock Radia!

Sodeluj v nagradni igri!

Zakaj bi grillal kot amater...če lahko to počneš kot profesionalec!

Vsak teden podarimo nov Rock Radio Grill!

Čakajo vas tudi vrednostne kartice za nakup v trgovinah Lidl!

Vse kar potrebujete za vaše ŽAR mojstrovine!

To piknik sezono je Lidl Slovenija za vas znova pripravil izvrstne sveže izdelke, ki bodo poskrbeli za pravo žar uspešnico. Naš oster nož in nabrušen jezik vam bosta tokrat postregla s še bolj slastnimi recepti in zabavnimi gosti. Spremljajte žar legendi Darka Klemna in Miho Brajnika na YouTube kanalu Lidl Slovenija in www.lidl.si/zar-legende, kjer lahko najdete recepte, nasvete in sveže izdelke za nepozabno poletje. 

Legendi žara, Darko Klemen in Miha Brajnik, z različnimi gosti iz cele Slovenije ponovno skrbita za slastne piknike. Pridružijo se jima zmagovalci velike nagradne igre za gasilce iz prejšnje sezone, gurmanka Mira Šemić, inovativni kmet leta 2017 Matic Vizjak, vloger in TV voditelj Jože Robežnik in še mnogo drugih. Vse polete bodo žarili sočne hamburgerje, tuje specialitete po domače, premium steake, morske ribe ter druge za prste obliznit dobre jedi.

Darko bo ves čas prav rad postregel z uporabnimi nasveti za pripravo izvrstnih žar jedi, Miha pa vmes s pekočo šalo na žaru obrnil kar Darka. O domači, sveži in kakovostni Lidlovi ponudbi izdelkov za piknik bosta poročala vsako epizodo, kjer bosta v iskrivem žarovskem vzdušju vedno znova predstavila drug recept.

Lidl Slovenija z nadaljevanjem kampanje Žar legende nadgrajuje svojo zgodbo, s katero neposredno nagovarja kupce ter jih spodbuja, da si ustvarijo izvrstne kulinarične trenutke kar doma. Vseskozi jim želi ponuditi preprosto več: več časa z enostavnim nakupom, več kakovosti in svežine z nizkimi cenami, obenem pa vse za popoln piknik.