ROCK RADIO IN EUROJACKPOT ZMAGOVALNA KOMBINACIJA

EUROJACKPOT NA ROCK RADIU!!! 

Kaj vse bi si privoščil, če bi zadel glavni dobitek na Eurojackpotu? Seznam se kar ne neha. Glavnega dobitka ti sicer ne moremo podariti, lahko pa namesto tebe vplačamo listek. In upamo, da bo sreča na tvoji strani!

VSE KAR MORATE NAREDITI JE:

Poslušajte ROCK RADIO in ko slišite komad

''BLONDIE - ONE WAY OR ANOTHER'',

hitro pošljite SMS s svojim imenom na 041 14 14 14 in z malo sreče prejmete izpolnjen listek za EUROJACKPOT!!! 


Z EUROJACKPOT SE VAM LAHKO SANJE URESNIČIJO VSAK PETEK

Tudi vi kdaj sanjarite o tem, da odjahate v noč na samorogu, da povabite prijatelje na ostrige in pri brivcu organizirate privat zabavo ali pa celo najamete svojega osebnega buttlerja? Za uresničitev vaših najbolj norih sanj je mogoče dovolj že, da v petek sodelujete v igri Eurojackpot.

Eurojackpot je mednarodna klasična igra na srečo, ki jo je od samega začetka možno igrati tudi v Sloveniji. Pri Eurojackpotu igralec napove, katerih pet številk iz množice od 1 do 50 ter dve številki iz množice od 1 do 10 bo izžrebanih. Glavni dobitek Jackpot prejme igralec, ki pravilno napove vseh sedem številk. V igri Eurojackpot je 12 kategorij dobitkov, igro pa lahko igrate tudi prek e-loterije in mobilne aplikacije.

Loterija Slovenije Eurojackpot prireja od samega začetka - prvo žrebanje je bilo 23. marca 2012. V igri trenutno sodeluje 33 evropskih prirediteljev: poleg Slovenije še 16 nemških deželnih loterij, Češka, Danska, Estonija, Finska, Hrvaška, Islandija, Italija, Latvija, Litva, Madžarska, Nizozemska, Norveška, Španija, Švedska, Slovaška in Poljska. Garantirani sklad za glavni dobitek Jackpot znaša 10 milijonov evrov. To pomeni, da je v skladu za Jackpot vedno najmanj 10 milijonov evrov, njegova vrednost pa lahko naraste do največ 90 milijonov evrov. Žrebanja potekajo vsak petek zvečer v Helsinkih na Finskem in jih lahko spremljate na POP TV.

Glavni dobitek Jackpot je bil v Sloveniji vplačan dvakrat: 6. decembra 2013 je v Grosuplju igralec vplačal Jackpot, vreden 21 milijonov evrov, 16. maja 2014 pa v Žalcu igralec Jackpot, vreden 28,2 milijona evrov.