5. dobrodelno druženje Distinguished Gentleman's Ride

Bliža se 5. dobrodelno druženje gospodov in klasičnih motociklov - DGR Ljubljana 2017.  Distinguished Gentleman's Ride, ki se odvija na isti dan po celem svetu in je namenjeno opozarjanju na moško bolezen rak na prostati bo potekal 24. septembra. Na vožnjo se lahko še vedno prijavite. 

Letos se bomo iz Ljubljane odpeljali proti Kamniku.
Dobimo se v nedeljo, 24. sptembra ob 11:00 v Špica caffe, na Grubarjevem nabrežju. Ob 12:00 pa bodo manjše skupine motoristov (po cca 20) krenile na pot proti Glavnemu trgu v Kamniku, torej slabih 30 kilometrov vožnje. V Kavarnici pri Jodlu se bo od 13:00 dalje odvijal glavni del dogodka, s hrano in pijačo, glasbo, itd. Z nami bodo tudi letos predstavniki Društva onkoloških bolnikov Slovenije.


Obvezna oprema: monokelj, urejene brčice in frizura, pražnja obleka, suknjič, svilen brezrokavnik, kravata ali metuljček.

Dovoljena prevozna sredstva: Cafe Racer, Bobber, Klasika, Tracker, Scrambler, Old School Chopper, Moderna klasika, prikoličar, Pre 1970 vespice, Brat Styloe motocikli.

Kaj DGR pravzaprav je?

Distinguished Gentleman's Ride je dobrodelno druženje, ki se odvija na isti dan po celem svetu in je namenjeno opozarjanju na moško bolezen rak na prostati. Ravno zaradi tega, so pravila sodelovanja jasno določena. Gosposka obleka ter ustrezen motocikel. Atraktivna kombinacija, ki jo je težko spregledati, še posebej, če se dogodka v centru Ljubljane udeleži več kot sto uglajenih, šarmantnih gospodov. Tudi za letošnje druženje smo se povezali z Društvom onkoloških bolnikov Slovenije, ki predstavi tudi svoj vidik te zahrbtne bolezni.

Udeležba na vožnji je brezplačna, prijava na uradni strani obvezna, donacija zaželena. Donirana sredstva gredo naravnost v sklad, iz katerega se financirajo ustanove po celem svetu, ki iščejo zdravilo za bolezni, ki so povezane s sodobnim načinom življenja in so čedalje bolj prisotne in razširjene tudi v naši podalpski državi.

Uradna stran dogodka: www.gentlemansride.com

FB stran dogodka DGR Ljubljana: https://www.facebook.com/events/976989759108834/?ref=br_rs