»REMEMBER YESTERDAY« - THE BEATLES STORY

12. oktobra 2017 v ljubljansko Halo Tivoli prihaja največji svetovni The Beatles spektakel s simfoničnim orkestrom, ki bo posvečen 60. obletnici rojstva največjega rock banda vseh časov, The Beatles.

Na premierni turneji bo uprizorjen mednarodni glasbeni, plesni in vizualni pop rock spektakel »Remember Yesterday« - The Beatles Story, v katerem se boste lahko skozi glasbo The Beatles v pravem koncertnem vzdušju, podkrepljenem z vrhunsko zvočno, vizualno in odrsko ter plesno produkcijo, popeljali skozi zgodovino ene največjih svetovnih rock skupin vseh časov, The Beatles. 

Projekt nastaja pod taktirko slovitega britanskega režiserja in scenografa Waynea Fowkesa (sodeloval je pri projektih, kot so Cavalia Odysseo – režiser in koreograf svetovno znanega spektakla s konji -, Absolute Beginners, Don Juan, Notredamski zvonar ...), skupino The Backwards, vrhunsko tribute zasedbo Beatles, pod katero je podpisana McCartney Group, podjetje slovitega »Beatla« Paula McCartneyja, pa bo spremljal 24-članski Royal Symphony Orchestra, ki je znan po sodelovanju pri velikih evropskih odrskih produkcijah, kot so Jesus Christ Superstar, Musical Classics, Abba in Sinfonie, Fantom iz opere in drugih, voden s taktirko dirigenta Piotra Oleksiaka. Omenjeni simfonični orkester ste že lahko slišali lani na odru Hale Tivoli, ko so nastopili na velikem spektaklu Queen – The Show Must Go on.

Vstopnice so v prodaji na spletni strani www.eventim.si in na vseh prodajnih mestih sistema Eventim (Petrol, Pošta…).