Sammy Hagar odprt za ponovno združitev z Van Halen

Sammy Hagar je med leti 1985 in 1996 osvajal glasbene odre s skupino Van Halen. Kasneje se je leta 2003 ponovno pridružil skupini. Bo prišlo do vnovične združitve?

Pevec je nedavno omenil, da je odprt za ponovno združitev s skupino Van Halen. The Red Rocker je že marca poročal, da je Hagar pripravljen na sodelovanje s skupino, vendar le, če bosta sodelovala tudi basist Michael Anthony in vocalist David Lee Roth. Dejal je: “Vsi sprašujejo “Kaj bi bilo potrebno za združitev?” Ne gre za denar. Ne rabim denarja. To bi naredil za oboževalce, denar pa bi podaril bankam hrane ali nekaj podobnega. Če bi bili vsi srečni in podprli projket 100% - brez zamer in egov – potem bi bil zagotovo za. Vendar le z Michaelom Anthonyjem na bas kitari.”

Hagar dodaja, da fantje še niso pristopili do njega ter da je bila ideja, da bi na turneji nastopila oba pevca (Sammy in Dave), njegova. Prepričan je, da bi združitev postregla z eno najboljših rock setlist vseh časov.

Trenutno postavo skupine predstavljajo David Lee Roth (vokal), Eddie Van Halen (kitara), Alex Van Halen (bobni) in Wolfgang Van Halen (bas kitara).