Ronnie James Dio konec leta na “svetovno turnejo”

Oboževalcem metalskih ritmov in legendarnega Diota se novembra obeta turneja Dio Return, kjer bo Diov hologram razveseljeval poslušalce z znanimi uspešnicami.


Hologram pokojnega Ronnieja Jamesa Dia je lani v okviru nemškega festivala Wacken doživel svoj prvi nastop na koncertnih deskah, letos pa se bo podal še nekoliko dlje.

Svetovna turneja Dio Returns se bo začela v Evropi, prvi si bodo 30. novembra hologramsko predstavo pokojnega Diota lahko ogledali Finci in sicer v Helsinkih. Trenutno je najavljenih devet datumov v Evropi, turneja pa se bo nadaljevala v Argentini, Avstraliji, Ameriki in drugod po svetu.

Privrženci legendarnega pevca bodo tako lahko priča različnim obdobjem njegove bogate glasbene kariere.

Wendy, žena pokojnega Dia, je dejala: 'Ronnie je vedno želel eksperimentirati z inovativnimi idejami na odru in bil je velik oboževalec Disneyja. Prepričana sem, da nam daje svoj blagoslov za ta projekt.”

Vsem fanom, ki so Ronnieja že videli, bomo dali priložnost, da ga ponovno vidijo, hkrati pa tudi vsem tistim, ki do zdaj te priložnosti niso imeli. Upamo, da bodo gledalci navdušeni nad projektom, na katerem smo vsi trdo delali.