Shotdown se vračajo v mesto!

Po kovinskem dežju in nekaj turbolencah skozi zadnje desetletje obstoja vezi petih kršiteljev zakona, se leta 2017 prebuja iz dvoletnega spanca zver, močnejša, napadalnejša in bolj jezna od prejšnje. Kot Fenix iz pepela besno s krili maha nad puščavo, kot ledolomilec sredi Antarktike lomi zakone mainstream bogatašev in črede ovac pritiska v kot.

Shotdown, krogla pretekle prihodnosti napoveduje nove ofenzive z letom 2017. 

Egzi, karizmatični vokalist, ki vagone upanja po strmi železnici z vrvjo čez ramo vleče spet na vrh težko kovinske gore, Winko, granata, ki z eksplozijami čez bobnarsko baterijo divja kot neukročen bik po rodeu, Marty, otrok zlatih, božanskih rok, ki začara vsako uho ob stiku z nadčloveško magijo na kitari in Junior, mladi Casanova, lomilec ženskih src z nasmeškom za milijon dolarjev in riffom mokrih stegen, vam predstavljajo nov, prvi singel Shotdown pojma - Invincible.

Prvi poletni streli bojo odjeknili v Zelenem Gaju, 8.7.2017 ob boku Siddharte in 28.7.2017 na enem največjih evropskih festivalov Metaldays ob boku Marilyn Mansona, Iced Earth, Doro, in mnogih drugih.

Pripravite se, the boys of Shotdown are back in town!