Brez štroma za zemljo! Parkov dan zemlje, 22.4.

22. aprila praznujemo svetovni dan Zemlje. Letos ga bomo proslavili čisto po rockersko. S Siddharto in Rock Radiem na strehi Hotela Park v Ljubljani. UNPLUGGED.

Naš zeleni planet predstavlja največji trdni planet in edini prostor v Vesolju, za katerega je znan obstoj življenja. Temu primerno ga je potrebno negovati in ohranjati čistega. Hotel Park, ki je zavezan k trajnostnemu razvoju, spodbujanju spoštovanja okolja in povezovanju z lokalnimi skupnostmi se je povezal z Rock Radiem in Siddharto. Skupaj želimo spodbuditi vse ljudi k odgovornemu in aktivnemu ravnanju z okoljem, kar vključuje pravilno ločevanje odpadkov, varčevanje s pitno vodo, varčevanje z energijo, omejevanje izpustov toplogrednih plinov ter prijazno raznanje z živalmi in gozdovi.

V duhu skrbi za okolje, se bomo na vrh hotela, v 12. nadstropje, sprehodili kar po stopnicah, skupino Siddharta pa bodo pripeljali električni avtomobili. Pod jasnim nebom in zvezdami bomo v večernih urah prisluhnili unplugged verzijam pesmi naše najuspešnejše skupine. Po koncertu, pa udarimo še kakško eko-rock debato.

Ekskluzivne vstopnice samo na Rock Radiu!