Top Stripper razdevičili prvenec

V petek, 11.marca so blues-rockerji Top Stripper v polnem Ortu navdušenih fanov, prijateljev in staršev predstavili prvenec "Luck don't come cheap".


"Ta koncert je dokaz, da rokenrol ni nikoli umrl!", sutra s katero je frontman Jaša Šaban zaključil petkov "release party" ljubljanskih Top Stripper in ki v jedru povzema namero strastnega benda. 

Reinkarnacija muzike, ki se ponosno hrani z delta bluesom in ne skriva navdušenja nad razpoloženjem rokenrola iz sedemdesetih je bržkone zapisana pod prvo točko njihove izjave o poslanstvu in kako resno so jo vzeli! Sedem minutni komadi, prešvicane srajce z rožastimi vzorci in pivovske steklenice na feršterkerjih...kaj še hočeš!

Odrske karizme jim ne manjka in čaprav bo kakšen kilometer še prav prišel, se pod lučmi znajo obrniti. Nedvomno izstopata vokalist Jaša Šaban in kitarist Jure Demšar, tudi avtorja večine glasbe in angleških besedil.

Prvenec "Luck don't come cheap" je seštevek devetih komadov, predjačijo angleška besedila, produkcija je zgledna, a ravno prav umazana, da ostaja rokenrol. Iz slovenskega povprečja štrli tudi Jaševa angleška izgovorjava, ki očitno potrjuje, kar so konec lanskega leta namignili Jardier: Slovenčeva angleščina lahko dejansko zveni ameriško.

Top Stripper velja ujeti na katerem od njihovih pomladnih in poletnih koncertov, vtise s petkovega koncerta pa smo povzeli v foto galeriji.